Πολιτιστικός Σύλλογος Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας

Χορηγίες

Ο Σύλλογός μας είναι νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Τα έσοδά του προέρχονται από τις συνδρομές των μελών του και από χορηγίες. Με τη δωρεά του αείμνηστου συγχωριανού μας Αλέκου Πολύζου αγοράστηκε, έπειτα από εκτεταμένη έρευνα αγοράς, η αίθουσα «Ευτυχία και Αλέκος Πολύζος». Με την προσφορά σε εργασία, υλικά και χρήματα μελών και φίλων και με αυτεπιστασία του Δ.Σ. ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και σήμερα αποτελεί ένα στολίδι στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πλέον σημείο αναφοράς και παρηγοριάς για τους σεισμόπληκτους Βρισαγώτες της Αθήνας, τους συγχωριανούς και φίλους, που έχουν έτσι τη δυνατότητα να συνυπάρχουν, να αλληλοενημερώνονται, να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να αναλαμβάνουν δράσεις για να ξαναφτιάξουμε τη Βρίσα.

Η έκδοση του περιοδικού «αντίλαλος ΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ» και η αποστολή του στους απανταχού συνδρομητές, η συντήρηση της αίθουσας, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως φιλόξενος χώρος, είναι πάγια έξοδα του Συλλόγου, για τα οποία είναι αναγκαία η συνεπής συνδρομή των μελών μας. Έκτακτα έξοδα προκύπτουν για την προετοιμασία των εκδηλώσεων και για κοινωνικούς σκοπούς.

Μην ξεχνάτε, λοιπόν, να καταβάλλετε τη συνδρομή σας.

Οι προσφορές και οι δωρεές προς τον Σύλλογο χρησιμοποιούνται πάντοτε για το συλλογικό καλό, δημοσιοποιούνται και αναγνωρίζονται.

Κατά την κατάθεση των χρημάτων σας στην Τράπεζα, σας παρακαλούμε να σημειώνετε τον σκοπό της κατάθεσης και, για μεγαλύτερα ποσά, να ενημερώνετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας στο περιοδικό «αντίλαλος ΤΗΣ ΒΡΙΣΑΣ», παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΙΣΑΓΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:167/296155-55

IBAN: GR8601101670000016729615555