Πολιτιστικός Σύλλογος Βρισαγωτών Λέσβου Αθήνας

Οδηγίες εγγραφής στο vrissa.gr

Ο Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας δεν αποδέχεται ανώνυμο σχολιασμό στα άρθρα που δημοσιεύει.

Ταυτόχρονα, επικροτεί τον επώνυμο σχολιασμό, την ανταλλαγή απόψεων και τις εποικοδομητικές ιδέες και προτάσεις από οποιονδήποτε συμμετέχει επωνύμως στον διάλογο. Για το λόγο αυτό, η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας είναι υποχρεωτική.

Για την εγγραφή σας ως μέλος του Συλλόγου μας και για πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα, στείλτε μήνυμα στην ηλ.διεύθυνση: info@vrissa.gr 

Για να μπορείτε να λαμβάνετε μέρος στις συζητήσεις μας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Πηγαίνετε στο μενού, στην ενότητα ‘Μέλη’ και επιλέξτε “Εγγραφή”.

Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται.

Όνομα Χρήστη: Χρησιμοποιείται για την είσοδό σας στην εφαρμογή. Επιλέξτε κάτι χαρακτηριστικό που να θυμάστε. Θα πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Όνομα: Συμπληρώστε το όνομά σας

Επώνυμο: Συμπληρώστε το επώνυμό σας

Λογαριασμός Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Συμπληρώστε το email σας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας με το οποίο θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν εμφανίζεται στα σχόλια

Συνθηματικό: Επιλέξτε κάποιο συνθηματικό. Θα πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες και να περιέχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες με ένα πεζό (μικρό) γράμμα , ένα κεφαλαίο γράμμα και έναν αριθμό.

Επιβεβαιώστε ότι συμφωνείτε με την “Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου” βάζοντας ένα τικ στο κουτί αριστερά της. Βεβαιωθείτε ότι την έχετε διαβάσει και κατανοήσει

Πατήστε το κουμπί εγγραφή

Στην περίπτωση που η εγγραφή σας γίνει δεκτή θα σας εμφανίσει μια σελίδα όπως η παρακάτω, ενώ θα λάβετε και ένα email επιβεβαίωσης στη διέυθυνση email που έχετε δηλώσει.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί το λογαριασμό σας στην περίπτωση που τα στοιχεία δεν είναι σωστά ή είναι ελλιπή.

Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται ο λογαριασμός σας να κλειδωθεί και να σας ζητηθούν περισσότερα στοιχεία από το Σύλλογο.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο info@vrissa.gr.